søndag den 22. april 2012

Korncirkler



Tro eller ingen 1 … 

Korncirkler 

Geometriske mønstre med en vekselvirkning af nedlagte og stående planter i terræn fx  på marker.

Teorier omkring korncirklernes opstandelse er fx gæster fra det ydre rum, ufoer, hemmelig militær aktivitet, vejrets luner, ildkugler og menneskeskabt, med værktøjer som en pæl, snor, laser og mikrobølger.

billede af jajaja-og - søg evt. selv fotos af diverse korncirkler på nettet
(de fleste fotos der findes, er taget på afstand - fra luften )


I en  udsendelse vises et hold almindelige mennesker der lavede en identisk model i størrelse og mønster,  der matcher de korncirkler der ikke er observeret, når de er blevet lavet – men først set efterfølgende og til stor debat og mediedække. Resultatet blev illustreret fra jorden, luften og sammenholdt med billeder af den korncirkel, hvis oprindelse var ukendt.

Det fremgik deslige af udsendelsen at jordprøver fra disse to korncirkler, var identiske, dog var der forskel på målinger i luften, men der var uenighed på dette punkt, da en mente det var naturligt med disse forskelle, bl.a. på grund af nedfald af partikler fra luften og gødningsforhold. Der blev i udsendelse desuden påvist ændringer i kornaksene i korncirklerne, det blev forklaret som en naturlig vækst/ændring, idet kornet søgte op mod lyset, når det var trykket mod jorden.

I udsendelsen var der nogle mennesker der dyrker korncirklerne, som en trosretning, med overbevisninger om at en korncirkel er et midlertidigt alter, der giver dem forskellige energier og andet. De slår sig ned i korncirklerne og opholder sig der, dyrker dem.

Kan det  kaldes en form for meditation, når man opholder sig i et begrænset område, en periode, fokuserer og det ydermere foregår i det fri med masser af frisk luft, lys.  I så faldt vil det  kunne begrunde og være forklaringen på den effekt de mærker i form af ro eller øget energi og/eller tankens kraft.

Eller er der mere mellem himmel og jord!

(En UFO er et uidentificeret flyvende objekt.) 


Kilder:   Udsendelse på Historie kanal, Wikipedia, 
Videnskab dk, Illustreret videnskab,